Majornas hälsobod

Vi är en fristående hälsokostbutik belägen i Majorna i Göteborg.

Holistiskt tankesätt är en av de viktigaste värdegrunderna för oss. Att se människan som en helhet och att se en persons hälsa utifrån ett större perspektiv.
Vi strävar efter att erbjuda så naturliga produkter som möjligt och vi arbetar ständigt med att förbättra sortimentet. Vi undviker exempelvis aspartam, parabener, mineraloljor och liknande. Hudvård bör som exempelvis vara till stor del ätbart, då tycker vi det är riktigt bra produkter!
Vårt tänk utgår även ifrån teorin syra-bas-balansen och vi rekommenderar detox för alla som har möjlighet att genomgå detta.

Hos oss hittar du vitt och brett inom kosttillskott, naturläkemedel, örter, ekologisk mat, hygienprodukter, hudvård, böcker, utrustning för vattenrening och groddning med mera. Vi väljer våra grossister med omsorg och säljer produkter från både mycket kända och mindre kända märken som Bringwell Hela Pharma, Baltex, Ledins, Lindroos, Holistic, Great Earth, Mineral Life, Ionosil, Bättre Hälsa, Pukka, Clipper, Yogi Tea, Bio food, Kung Markatta, Weleda, Dr Hauschka, Biotta, Rabenhorst, Råvarubutiken/Kiviks Lilla Råa, Go For Life, Cacao International, Tistelvind m.fl.

Öppettider
Mån–fre 11–19 Lör 11–15
Adress
Ekedalsgatan 36
Hållplats
Ekedal