Bara Bra Mat

BaraBraMat är Göteborgs organiska handelsbod. I våra butiker i Olskroken och Majorna finner du ett brett utbud av livsmedel valda med hänsyn till den enskilda människans hälsa och vår gemensamma miljö. Större delen av sortimentet är certifierat ekologiskt. 

BaraBraMat tillhandahåller bl.a. frukt och grönsaker, tag-själv-skafferi av bönor, gryn, frön och nötter. Där finns även ägg, ost och mejeriprodukter, godis, mjöl, superfoods, vitaminer och andra naturliga tillskott samt kropps- och naturvänliga hygien- och rengöringsprodukter. Vi har ett gott utbud av veganska korvar och saker för stekpannan eller smörgåsen. Tisdag - lördag får vi färskt bröd levererat från den ekologiska bakverkstaden i Majorna; Cum Pane. Vi har även handbakat glutenfritt bröd, frallor och andra bakverk från Mällby lantgård på Tjörn. Det går även bra att beställa bröd och bakverk. Vill du beställa storpack av någon av våra produkter till rabatterat pris så går givetvis det också bra, slå oss en signal eller prata med personalen i kassan!

BaraBraMat är en levande verksamhet som kommer att förändra sig efter säsong och de möjligheter som ges för stunden. Du kan komma till oss för att handla vardagsvaror eller för att ta dig en av våra egna färskslungade frukt- eller grönsaksjuice! Det finns möjlighet att slå sig ner och pausa en stund både inne i och utanför BaraBraMat. För våra cykelburna vänner finns alltid cykelluft utanför entrén och vi säljer reperationskit om olyckan skulle vara framme.

Besök gärna vår webshop på www.barabramat.se om ni inte har möjlighet att komma till våra butiker.

Varmt välkomna till oss önskar Marcus och Mattias på BaraBraMat!

Öppettider
Vardagar 10–19 Lör 10–15
Adress
Kungsladugårdsgatan 26
Hållplats
Godhemsgatan